Veelgestelde vragen

Als u geen afspraak maakt op www.mijnverblijfsdocument.nl, zullen wij nogmaals een bezorgpoging doen. Na een mislukte tweede poging krijgt u weer de mogelijkheid voor het maken van een bezorgafspraak. Maakt u dan nog geen bezorgafspraak, dan gaan wij een laatste derde poging doen. Bent u dan niet thuis? Dan krijgt u een afhaalbericht. U kunt dan alleen nog op afspraak afhalen bij de afhaallocatie van de IPKD.

Neem contact met ons op. Op het formulier wat u via de post heeft ontvangen vindt u een stempel met de contactgegevens van het regiokantoor van de IPKD.

Wij proberen het verblijfsdocument drie keer bij u thuis te bezorgen. Bij de eerste twee pogingen ontvangt u een niet-thuisbericht. Bent u na drie keer niet thuis? Dan bezorgen wij het verblijfsdocument niet meer. U ontvangt een afhaalbericht in uw brievenbus.

U kunt de contactgegevens van de IPKD-locatie waar u uw verblijfsdocument kunt afhalen vinden op de voorkant van het niet-thuis of afhaalbericht.

Nee. Alleen u mag uw verblijfsdocument afhalen. Is het verblijfsdocument voor een kind jonger dan twaalf jaar? De vader, moeder of voogd moet samen met het kind het verblijfsdocument afhalen.

Bel ons om een afspraak te maken. Op het niet-thuis bericht wat u heeft ontvangen vindt u een stempel met de contactgegevens van het regiokantoor van de IPKD.

Bel naar het telefoonnummer in de stempel op de voorzijde van het niet-thuis bericht om een melding te maken. Wij ondernemen dan actie.

Neem uw paspoort of legitimatiebewijs mee. En uw oude verblijfsdocument als u die heeft.

U heeft zeven kalenderdagen om uw verblijfsdocument af te halen. Haalt u uw verblijfsvergunning niet op? Dan sturen wij uw verblijfsdocument terug naar de IND. Het verblijfsdocument wordt niet opnieuw bezorgd. Ga naar ind.nl of bel +31 (0)88 043 0430.

Een medewerker van Interdepartementale Post- en Koeriersdienst (IPKD) overhandigt het verblijfsdocument persoonlijk aan u.  

Heeft u vragen over de bezorging? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bellen van maandag tot vrijdag tussen 09:00 uur tot 17:00 uur. Op het formulier wat u via de post heeft ontvangen vindt u een stempel met de contactgegevens van het regiokantoor van de IPKD.

Heeft u inhoudelijke vragen over het verblijfsdocument? Ga dan naar de website www.ind.nl. 

Heeft u andere vragen? Of heeft u een klacht? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Op het niet-thuis bericht dat u heeft ontvangen vindt u een stempel met de contactgegevens van het regiokantoor van de IPKD.